SYNDLE Talk – Gastvrijdichtbij

Onze ‘intelligente lock down’ begint langzamerhand te ‘un-locken’. We mogen weer meer naar buiten, de horeca is weer open, de scholen zijn grotendeels weer begonnen maar de boodschap daarbij is: geen fysiek contact maken, anderhalve meter afstand houden, elkaar niet onnodig opzoeken. Nederland is vrijwel geheel in een ‘Corona-angst’ geschoten en de toch al niet zo uitbundige gastvrijheid van de Nederlander komt daarmee verder onder druk te staan. Hoe moet het nu verder? Wat betekent de anderhalve meter samenleving voor gastvrijheid? Komt het weer goed? Wordt het weer normaal? De plexiglazen schermen en mondkapjes gaan daar niet bij helpen. Veel vragen en wie weet de antwoorden? Een ding is wel duidelijk, 2020 en 2021 zullen in het teken blijven staan van angst voor Corona met als mogelijk gevolg dat we afstandelijker worden en ons sociaal-emotioneel gedrag echt permanent verandert.

Wil jij in deze tijd gastvrijheid dichtbij houden? Tijdens dit Webinar maken we de verdieping op de Mood Maker special. We geven handvatten hoe jij, met je organisatie of team, aan de slag kan gaan met de ontwikkeling van gastvrijheid binnen de 1.5 meter samenleving.


Het Webinar is helaas al geweest, klik op de link hieronder voor de samenvattende pagina!


Download hier de Mood Maker special – Het nieuwe gastvrije normaal:
Mood Maker – het nieuwe gastvrije normaal.PDF

 

Het Webinar wordt gegeven door gastvrijheidsexpert, -spreker en -doener, John Hokkeling met als host van het webinar, Pieter Couwenbergh.

Vrijdag 19 juni | 14:00

Schrijf je nu hieronder in! Er is een maximum van 100 deelnemers.