Het Webinar is helaas al geweest, bekijk via de link hieronder de Replay & de landingspagina van het Webinar:

Landingspagina

Replay

SYNDLE TALK – Een leven lang leren

De manier waarop men leert is de afgelopen jaren enorm veranderd, door alle technologische ontwikkelingen en het gebruik van het internet zijn er enorme stappen gemaakt. Tegenwoordig vindt leren plaats op het moment en de plek dat jij het nodig hebt. Kortom, de effectiviteit van leren is enorm toegenomen.

Ook binnen organisaties ervaren we dat het leren eigenlijk nooit meer stopt en dat de manier van leren enorm aan het veranderen is. We verplaatsen ons van traditionele  schoolbanken  richting meer leren in de ‘praktijk’ en gaan ons ineens bezig houden met onderwerpen als: Hoe kunnen we er nu voor zorgen dat al mijn medewerkers op het zelfde niveau geschoold zijn? Hoe borg ik de kennis van mijn medewerkers na het leerproces? Hoe richt ik leren zo in dat het ‘just enough, just in time’ is?

 

In dit Webinar gaan we dieper in op het onderwerp: ‘een leven lang leren’. We beantwoorden vragen als: Wat houdt een leven lang leren precies in? Waarom is een leven lang leren belangrijk? Wat betekent dit voor een organisatie? En wat zijn tools om dit mogelijk te maken binnen jouw organisatie?

 

Het Webinar wordt gegeven door:

  • Michael van de Watering, SYNDLE opleider en coach.
  • Geeske Steeneken, Onderwijs expert