Het Webinar is helaas al geweest, bekijk via de link hieronder de Replay van het Webinar:

Replay

 

Wat kun je verwachten?

Wij zien momenteel dat eten & drinken een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de behandeling en verzorging van patiënten. Er is behoefte aan nieuwe en vooruitstrevende voeding- en belevingsconcepten. Het ontwikkelen en implementeren van een nieuw concept heeft een grote impact op processen, de organisatie, maar vooral  op medewerkers.

 

De dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers op de vloer veranderen. Er komen meer eetmomenten per dag, patiënten kunnen à la minute kiezen waar ze zin in hebben of er wordt een mix van à la minute en à la carte in het leven geroepen. Oftewel; de werkzaamheden van deze groep medewerkers veranderen.

 

Wil jij weten wat dit betekend voor een verandering in jouw organisatie? En hoe je je medewerkers hier het beste op kunt voorbereiden? Tijdens het Webinar ‘Succesvol van concept naar praktijk, samen met je medewerkers’, deelt Saskia Klaasen haar ervaringen over de aandachtspunten en struikelblokken tijdens een verandertraject en hoe je hier als organisatie het beste mee om kunt gaan.

 

Er is tijdens het Webinar gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze mag je ook per mail alvast vooraf stellen (webinar@syndle.nl).

 

Het Webinar vindt plaats op 25 September van 10:00 – 11:00 en wordt gegeven door:

  • Saskia Klaasen, SYNDLE Trainer & Coach.
    • Saskia is vanuit SYNDLE veelvuldig betrokken bij ontwikkeling en implementatie van voedingsconcepten en zij deelt tijdens het Webinar haar ervaringen en tips op dit gebied.
  • John Hokkeling, Host.

 

Schrijf je nu in!