Ben jij geïnteresseerd in de wereld van eten & drinken, gastvrijheid en duurzaamheid?

Net als voorgaande jaren hebben we ook in 2021 een SYNDLE-jaarposter gemaakt, boordevol informatie en handige tips.

 

Aan de ene zijde van de poster kijken we terug op het, toch wel bijzondere jaar, 2020. We besteden aandacht aan de kanjers in de zorgveerkracht en teamontwikkeling. We nemen je ook mee in onze Chatbot SYNDY, de leerzaamste chat op WhatsApp, en TEXTURA, de kennismodule over dysfagie.

Met het stuk ‘Op weg naar een friendly world’ slaat SYNDLE een nieuwe richting in, het realiseren van een duurzame mindset. We noemen het: The Friendly Firm. Als we met de blik zoals we naar onze vrienden kijken (en deze behandelen) ook naar de wereld om ons heen zouden kijken, zou deze gezonder, socialer én vriendelijker worden.

Op de achterkant van de poster is het duurzaamheidskompas weergegeven met daarbij inspiratie hoe jij hier vandaag al aan kunt bijdragen.

We wensen je veel inspiratieleesplezier en een gastvrij 2021!

Download de poster of vraag een fysiek exemplaar aan via deze link.