Workshop Veerkracht: Heb jij het in je?

Inmiddels beginnen we steeds meer gewend te raken aan werken op afstand en overleggen vanuit Teams en Zoom. Het is echter niet altijd gemakkelijk om als leidinggevende oog te houden voor de mensen in je team en de onderlinge samenwerking.

Vanuit SYNDLE bieden we daarom een interessante workshop aan vanuit de Veerkracht theorie over thuiswerken. De workshop geeft inzicht in hoe je dit op een prettige manier kunt blijven doen en helpt je goede gewoontes te ontwikkelen.

 

Onderwerpen in de workshop:

  • Kennismaking veerkracht
  • Inzicht in welke voor- en nadelen worden ervaren.
  • Goede gewoontes in thuiswerken
  • Het belang van pauze

 

De workshop is gegeven en inschrijving is niet meer mogelijk, voor meer informatie over de workshop klik hier.