SYNDLE paasactie

Als partner van DoSocial mochten we 5 paasmanden afleveren bij Thebe Hagedonk in Prinsenbeek en SOVAK in Terheijden. De bewoners van 5 woongroepen kunnen met de inhoud van deze mand eieren schilderen, servetten strikken en het spel eitje tik spelen, onder het genot van allerlei paaslekkers.

Stichting DoSocial is een netwerk van mensen en bedrijven met een sociale drijfveer die naast een financiële bijdrage hun kennis, creativiteit, middelen, netwerk, sociale uren en vooral hart inzetten om het welzijn van ouderen structureel te verbeteren. Wij steunen DoSocial om ‘onze’ ouderen nog meer mooie en waardevolle dagen te laten beleven.

Een glimlach die ontstaat vanuit persoonlijke aandacht en vanuit de verwondering dat dit écht voor jou is gedaan, is erg bijzonder. Dat is wat ons drijft om met DoSocial de wereld een stukje vriendelijker te maken. We wensen de bewoners veel paasplezier!