Hebben jullie het stuk ‘Op weg naar een ‘Friendly World’ van de SYNDLE jaarposter al gelezen? Nog niet? Lees het artikel hier! Collega John Hokkeling vertelt over een ideale planeet waar het voor onszelf leuk en goed is, en ook voor anderen. Waar vriendelijkheid niet alleen bestaat tussen jou en je vrienden, maar naar iedereen toe.

SYNDLE is als bedrijf aan het experimenteren hoe je de wereld vriendelijker kan maken aan de hand van de 52 weken duurzaam challenge. Dit houdt in dat je een jaar lang iedere week een kleine, verrassende en duurzame stap uitprobeert.

52wekenduurzaam nodigt je uit om je eigen leven stap voor stap duurzamer te maken. Een jaar lang iedere week een kleine verrassende en duurzame stap. Om te zien of het bij je past. Word je er gelukkig van, dan hou je het vol. Zo niet, dan skip je het. Wij onderzoeken wat er wel kan. Uitdagend, leuk, leerzaam en gratis. Loop je een stukje met ons mee? (Bron)
Tijdens de weekstart op maandag gaan we er als team met elkaar over in gesprek: hoe ging de uitdaging van die week? Viel het mee, tegen? Het plezier van experimenteren staat tijdens deze challenge voorop! Duurzaamheid is een groot begrip en als bedrijf zijn we aan het leren wat hier allemaal onder valt.

De weg naar een ‘Friendly World’ kunnen we alleen samen bewandelen.

Loop je ook mee?