Is The Friendly Firm het antwoord op de uitdagingen van de toekomst?

In dit webinar neemt SYNDLE je mee in haar blik op een duurzame toekomst!

Een jaar geleden startte Femke Attema als stagiaire onder begeleiding van John Hokkeling met een onderzoek naar hoe eco-sociaal-positieve bedrijven het verschil kunnen maken bij het oplossen van de wereldproblemen. Tijdens het Webinar zijn John en Femke de gastsprekers.

Samen hebben zij veel inzichten opgedaan en deze vertaald naar een aanpak. Wij noemen het The Friendly World waarin Friendly Firms (bedrijven) het verschil maken. Tijdens dit webinar delen ze hun inzichten en idee├źn.

Het was een inspirerend uur waarin de kansen voor bedrijven, om bij te dragen aan een Friendly World, centraal staan. Daarnaast willen we je inspireren om zelf bij te dragen aan je eigen Friendly World. Dompel je onder in de mogelijke wereld van de toekomst!

Bekijk hier het webinar!