SYNDLE is een expert in gastvrijheids-, eet- & drinkconcepten. SYNDLE geeft advies, traint en motiveert werknemers om de zowel de organisatiecultuur als gedrag te verbeteren. We hebben ruimte voor een stagiaire of afstudeerder op de volgende onderwerpen.

 


The friendly firm stage

SYNDLE heeft een aanpak ontwikkeld voor een duurzame en ‘vriendelijke’ mindset binnen organisaties. Dit noemen we The Friendly Firm. Wanneer we met de wereld en samenleving om zouden gaan als met onze beste vrienden, zou de wereld een stuk gezonder, eerlijker en vriendelijker zijn.

Met de 17 Sustainable Development Goals #SDGs van de Verenigde Naties in gedachten zal je tijdens deze stage de volgende stappen maken op het gebied van onderzoek, vormgeven en het ontwikkelen van instrumenten (o.a. trainingen) die organisaties verder helpen op dit gebied.

Ben je graag creatief en innovatief bezig? Ben je geïnteresseerd in duurzaamheid? En kun je zelfstandig werken? Dan is dit de stage voor jou!


Mood Maker stage

SYNDLE heeft een eigen trainingsmethodiek voor het ontwikkelen van gastvrijheid, Mood Maker Ambassadeurs. Rondom deze methodiek zijn diverse interventies en varianten gemaakt. We hebben er behoefte aan de Mood Maker trainingen verder uit te bouwen en beter te vermarkten.

Als afstudeerder mag je marktonderzoek doen, inhoudelijke verbetervoorstellen formuleren en de trainingsopzet opnieuw vormgeven. Hierbij speelt het gebruik van digitale (leer)hulpmiddelen een belangrijke rol.

Heb je er zin in om je schouders onder dit vraagstuk te zetten? dan is dit de stage voor jou!

 

Mocht je interesse hebben in een van de bovenstaande uitdagingen, mail ons dan op info@syndle.nl . We komen graag met je in contact!