De wereld kent uitdagingen. Wat is het antwoord op deze uitdagingen van de toekomst? Een grote vraag.

SYNDLE is begonnen met het formuleren van een antwoord. Een jaar geleden startte Femke Attema als stagiaire onder begeleiding van John Hokkeling bij SYNDLE met een onderzoek naar hoe eco-sociaal-positieve bedrijven het verschil kunnen maken bij het oplossen van deze wereldproblemen. Samen hebben zij veel inzichten opgedaan en deze vertaald naar een aanpak. Wij noemen het de Friendly World waarin Friendly Firms (bedrijven) het verschil maken.

 

Op 22 september 2021 vindt een online webinar plaats om onze inzichten en ideeën te delen. John en Femke zijn de gastsprekers voor het webinar. We vinden het erg leuk om je hier online te zien en te horen hoe jij aankijkt tegen The Friendly World. Het wordt een inspirerende middag waarin de kansen voor bedrijven, om bij te dragen aan een Friendly World, centraal staan. Dompel je onder in de mogelijke wereld van de toekomst!

Op 22 september 2021 vind er een online webinar plaats om onze inzichten en ideeën te delen. In het webinar zouden we het erg leuk vinden om je hier online te zien en te horen hoe jij aankijkt tegen The Friendly World.

Het wordt een inspirerende middag waarin de kansen voor bedrijven, om bij te dragen aan een Friendly World, centraal staan. Dompel je onder in de mogelijke wereld van de toekomst!

Programma

15:00 - Start webinar

Femke en John in gesprek over vriendelijkheid en mindset

16:00 - Einde webinar

Chat voor vragen en ideeën

Benieuwd naar de inhoud? Een tipje van de sluier:

Grote problemen ga je te lijf met kleine stapjes.

Als Mussafh, een katoenplukker uit India die zo weinig verdient dat hij zijn gezin niet kan onderhouden, je beste vriend zou zijn – zou je er dan echt blij van worden dat je hier een katoenen T-shirt koopt voor maar € 3,95?

In een Friendly world is er echte solidariteit en gaat ‘geluk’, niet ten koste van een ander.

Schrijf je hier in voor het webinar!