Onze diensten

SYNDLE is expert in het realiseren van de ultieme beleving voor jouw gasten. Wij helpen je met eet & drink concepten een positieve bijdrage te leveren aan de totaalbeleving en het rendement van jouw organisatie.

Ontrafelen

Door vanuit het perspectief van de gast – consument naar de dienstverlening van uw organisatie te kijken geeft SYNDLE een helder beeld terug over het product, proces, rendement en medewerkersbevlogenheid. We gebruiken hierbij onder andere de volgende tools:

Bouwen

Een sterk concept begint bij een inspirerende visie. Bij het tot leven brengen van deze visie en het vertalen naar een sterk en onderscheidend concept is de balans tussen ambitie en mogelijkheden een uitdaging. SYNDLE helpt organisaties hierbij met onder andere de volgende tools:

Ontwikkelen

The proof of the pudding is in the eating. De eet & drink beleving is pas optimaal als alle facetten die hierbij spelen tot in detail goed zijn uitgevoerd. Van inkoop tot en met serveren en van gastbeleving tot bedrijfsrendement. SYNDLE helpt organisaties hiermee met onder andere de volgende tools:

Borgen

Een fantastisch eet & drink concept ontwikkelen is uitdagend. Het niveau vasthouden, fijnslijpen en het blijven vernieuwen van het concept heeft vaak te weinig aandacht. SYNDLE ondersteunt organisaties hiermee met onder andere de volgende tools:

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

“Een nieuw decennium met nieuwe kansen om eten & drinken nadrukkelijker te positioneren binnen jouw (zorg)organisatie! Ik help je graag om tot nieuwe inzichten te komen, je “eigen keuken” te laten floreren en de concepten van morgen te ontwikkelen.”
Pieter Couwenbergh
"Voor iemand die een enorme passie heeft voor alles op gebied van eten, drinken en gastvrijheid, is het geweldig om te zien dat er steeds meer aandacht komt voor deze zaken. Ik zie het als een prachtige puzzel om bedrijven en instellingen te begeleiden bij het neerzetten van een mooie en krachtige propositie en deze werkelijkheid te maken.”
Tom Assendelft

De ervaring van onze klanten

“Het voelt als samenwerking met een vriend maar dan wel die vriend die net wat meer weet dan jijzelf, die boven de materie blijft hangen en altijd klaar is om de mouwen op te stropen.”

 

Eline Vermeulen
Hoofd eten, drinken en gastvrijheid bij ETZ

Omgaan met kauw- en slikproblematiek binnen je organisatie?

Maak kennis met Textura.

 

Textura is een kennismodule gericht op eten & drinken in relatie tot dysfagie (kauw- en slikproblemen) in de praktijk. Textura brengt de kennis met betrekking tot kauw- slikproblemen binnen een organisatie naar een uniform niveau en benadrukt het belang van eenduidige communicatie omtrent consistentieniveau’s. De kennismodule is blended opgebouwd en bestaat uit zowel online als offline middelen.