Eline Vermeulen – Hoofd eten, drinken en gastvrijheid

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch opleidingsziekenhuis en traumacentrum met ongeveer 6.500 medewerkers. Landelijk staan we bekend om onze expertise op het gebied van zware Traumatologie en Neurochirurgie en bovenregionaal op het gebied van Cardiologie, Orthopedie en Interventieradiologie. Ook hebben wij bijzondere aandacht voor de ouder wordende mens. Het ETZ biedt zorg vanuit vier ziekenhuislocaties: ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden, ETZ Waalwijk en ETZ Oisterwijk. Elke locatie kent een eigen zorgsfeer en eigen expertises, waarbij altijd de patiënt centraal staat.

De afdeling Voeding & Catering heeft in samenwerking met andere interne afdelingen een visie op het gebied van eten en drinken voor de patiënten gecreëerd. Waar we graag hulp bij wilden was om deze visie te gaan waarmaken in een nieuw voedingsconcept. Deze slag konden we niet zelfstandig maken doordat wij ervaring en kennis misten. Het vertalen van een visie naar een praktisch en realistisch concept is een vaardigheid die niet veel mensen bezitten. Daarnaast wilden we een frisse blik die de huidige standaard samen met ons kon ombuigen naar een geheel nieuwe standaard.

 

“De adviseurs van SYNDLE, met name John Hokkeling, zijn personen met een geweldige ervaring en deskundigheid maar bovenal een persoonlijkheid die uitnodigend is om mee samen te werken.”

 

Binnen een zeer korte tijd voelen de adviseurs als onderdeel van het team maar altijd met een blik op de zaken die fris is, kritisch en met oplossingen. Zij bezitten het talent om ons te voorzien van informatie, advies en een richting die zo praktisch, volledig en toepasbaar is dat we daar direct mee vooruit kunnen.

Het belangrijkste resultaat dat wij als ETZ ervaren zijn frisse blikken op de huidige gang van zaken met direct toepasbare suggesties. Niets grote rapporten, de hele organisatie op zijn kop zetten of langdurige implementaties. Nee, on the spot, realistisch, praktisch en altijd er al voor gezorgd dat diegene die het moeten uitvoeren erachter staan. SYNDLE staat voor samen komen tot een oplossing, verandering en/ of verbetering. Een partner zoals ik nog nooit ervaren heb!

 

“Jullie grootste kracht is jullie kennis en ervaring maar bovenal dit gecombineerd met een persoonlijkheid/ DNA van iedere adviseur die zo energiek, vriendelijk en ook kritisch is.”

 

Het voelt als samenwerking met een vriend maar dan wel die vriend die net wat meer weet dan jijzelf, die boven de materie blijft hangen en altijd klaar is om de mouwen op te stropen. Een energie die aanstekelijk werkt voor mij maar ook alle andere betrokkenen die met jullie hebben samengewerkt.

Meer referenties bekijken?

Klik hieronder voor onze referentiepagina!