Karin Bakker – Projectmanager implementatie Facilitair Zorgmedewerker

Wij vinden dat onze facilitaire zorgmedewerkers allemaal geschoold moeten zijn op MBO2 niveau opleiding dienstverlening profiel facilitair en daarin zochten we een partner die met ons meedacht, kritisch stond ten aanzien van processen die wij bedacht hadden en een partner die een opleidingstraject goed kan ondersteunen. Onze keuze is toen gevallen op SYNDLE in samenwerking met het ROC midden Nederland.

 

“Als Michael, Saskia, Ronald en Else er niet bij waren geweest in de periode dat we live gingen, weet ik niet hoe we er nu voor hadden gestaan.”

 

Dat is een mooi compliment maar dat zegt gelijk iets over onze organisatie. Ze hebben niet alleen de lessen verzorgd maar ons ook enorm ondersteunt in de opstart van het hele nieuwe proces van de facilitaire zorgmedewerkers. Toen een coördinator wegviel is er gelijk een coördinator tijdelijk op het proces gezet, die écht met ons meegedacht heeft. Daar waren we heel blij mee. Los van het meedenken en het opstarten hebben we altijd op een hele fijne manier met elkaar samengewerkt.

Ik vond de sfeer heel fijn, heel collegiaal, zeker niet in de zin van opdrachtgever en opdrachtnemer maar veel meer in de zin van samenwerken aan verbeteringen van het proces.

 

“Ik merkte dat iedereen van SYNDLE  zich betrokken voelde en medeverantwoordelijk voor het eindresultaat.”

 

We konden altijd heel snel schakelen. Eigenlijk was iedereen altijd bereikbaar en als het niet zo was dan kwam er altijd even snel een reactie. En ook met veel gevoel voor humor, wat ook erg belangrijk is.  SYNDLE heeft zich vanaf moment 1 verdiept in de documentatie voelden heel goed aan wat wij wilden.

Meer referenties bekijken?
Klik hieronder voor onze referentiepagina!