Hielkje Poiesz – Manager zorgondersteuning 

SYNDLE was partner van VanHoeckel ten tijde van het ontwikkelen van het nieuwe voedingsconcept. Later toen we dat gingen piloten moest er ook scholing en training verzorgd worden,we hebben SYNDLE toen gevraagd om hier een offerte voor te maken. Het was een meer dan logisch gevolg dat we SYNDLE hiervoorgevraagd hebben. Gastvrijheid is natuurlijk een ding waar SYNDLE veel mee bezig is en natuurlijk bekend om staat en dat is meer dat een bedrijf je aanspreekt.

“De expertise die John heeft ingebracht bij de projectgroep bouw en logistiek was heel waardevol, net als de bijdrage van de andere collega’s van SYNDLE.”

Wat ik fijn vond was, dat jullie de dieet- en voedingsleer modules op de plank hadden liggen en we deze zo konden gebruiken. Later is er ook een PUUR module gemaakt met filmpjes en eigen teksten die door jullie is ontwikkeld in samenwerking met Van Hoeckel. De trainingen werden ook goed ontvangen door de medewerkers. Jullie dachten veel mee, eveneens was er voor ons veel ruimte om aan te geven hoe we het wilden hebben.

“Het was gewoon maatwerk en geen simpel, vast pakket.”

Voor de vervolgtrainingen werden de ervaringen uit eerdere trainingen gebruikt. Feedback wordt voortdurend meegenomen om de jaarlijkse nieuwe trainingen nog beter te maken. Trainers hebben meegelopen en zich goed verdiept in het concept.

Het is fijn dat de opleider zo met de klant meedenkt en dat is naar mijn mening ook de enige manier om medewerkers echt goed te trainen, daar ben ik echt heel tevreden over.

Daarnaast zijn het ook gewoon allemaal leuke lui, ik heb ook een aantal trainingen bijgewoond te om te kijken hoe het wordt ontvangen, en dat doen ze gewoon ontzettend leuk. Op een vlotte en toegankelijke manier, met een vleugje humor, maar ook serieus met leuke en verschillende werkvormen. Het zijn doeners en geen bankzitters, voor de kamerassistenten is het dus belangrijk dat de trainingen interactief zijn. De trainers zijn bevlogen, klantgericht, denken mee en leveren maatwerk. De mensen van SYNDLE staan voor hun zaak!

Meer referenties bekijken?
Klik hieronder voor onze referentiepagina!