Myrthe Speijer – Planner & marketing manager ZorgOber

Bij ZorgOber zetten wij op flexibele basis gastvrijheidsmedewerkers in in de zorg, met name in zorgrestaurants. Het laatste jaar is ook de vraag naar gastvrij personeel op gesloten afdelingen en op zogeheten ‘huiskamers’ toegenomen. Hierbij hoort een bepaalde mate van zorgkennis waar onze medewerkers, die voornamelijk een horeca achtergrond hebben, niet over beschikken. Met name op het gebied van kauw- en slikproblematiek was scholing nodig.

 

“SYNDLE kon ons de totaaloplossing bieden waar we naar op zoek waren, de TEXTURA module met een e-learning en praktijktraining op het gebied van slikproblematiek.”

 

We hebben de keuze gemaakt om met SYNDLE in zee te gaan door het raakvlak dat we hebben op het gebied van gastvrijheid in de zorg. SYNDLE kon ons de totaaloplossing bieden waar we naar op zoek waren, de TEXTURA module met een e-learning en praktijktraining op het gebied van slikproblematiek. Met name het praktijk onderdeel was echt van toegevoegde waarde. Onder de medewerkers is de training goed ontvangen en ZorgObers hebben aangegeven dat ze de training erg relevant en nuttig vonden. Ze worden vaak gevraagd om de ondersteunen bij het eten en drinken en met de opgedane kennis kunnen ze nu zelfverzekerd deze hulp verlenen.

 

“We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de training en de manier van communiceren.”

 

In SYNDLE hebben we een fijne samenwerkingspartner gevonden. Wij zijn een flexibel bedrijf wat snel moet schakelen en SYNDLE heeft bewezen in deze behoefte te kunnen voorzien. De laagdrempeligheid van SYNDLE maakt het communiceren erg fijn. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de training en de manier van communiceren.

Meer referenties bekijken?
Klik hieronder voor onze referentiepagina!