Ben jij geïnteresseerd in de wereld van eten & drinken, gastvrijheid en duurzaamheid?

De SYNDLE-jaarposter is weer uit! Net als voorgaande jaren hebben we ook voor 2023 een SYNDLE-jaarposter gemaakt.

 

Hierop vind je informatie en tips over de wereld van eten & drinken, gastvrijheid én duurzaamheid. Aan de ene zijde komen verschillende onderwerpen aanbod waar onze collega’s vol enthousiasme vertellen over hun vak. Zo nemen we je mee in onze borgingstool SYNDY, de leerzaamste chat op WhatsApp.

 

We nemen je mee in het belang van trends tijdens het ontwikkelen van een concept. Je maakt kennis met de Toolbox, een borgingstool die handvatten biedt aan leidinggevende (coördinatoren, teamleiders en managers) om ze meer in hun kracht en rol te krijgen. We laten je zien wat de laatste trends zijn op het gebied van eten & drinken. En we nemen je mee in het thema gastvrijheid en mindset!

Op de andere zijde beleef je de Trend Experience. Waarbij je het hele jaar interessante trends en signalen toegestuurd krijgt. Trends zijn waarden en behoefte verschuivingen die zich afspelen in de maatschappij. Trends zorgen ervoor dat een concept een sterke basis heeft en gericht is op de toekomst. Bij elke trend vind je signalen die dienen ter inspiratie. Wil je je aanmelden voor de Trend Experience? Laat hieronder je gegevens achter.

 

Wij wensen je veel inspiratie, leesplezier en een gastvrij 2023!

SYNDLE Trend Experience

Laat je gegevens achter en ontvang het hele jaar interessante trends en signalen. Wanneer je je adresgegevens achterlaat, ontvang je ook onze poster.