Mensen in ontwikkeling brengen is één van de kern activiteiten van SYNDLE. Door middel van training en coaching laten we mensen en organisaties groeien! Kennis overbrengen is één, maar deze ook borgen in de praktijk, dat blijkt vaak een uitdaging. We herkennen het allemaal wel dat na een training kennis vers en de energie hoog is maar dat deze vrij snel weer weg zakt. Logisch toch, zo gaat het nu eenmaal? Niet perse. SYNDLE heeft dit jaar een nieuwe technologie omarmd waarmee borgen speels en laagdrempelig wordt. We noemen deze technologie: SYNDY, je persoonlijke borgingsassistent. Ben jij benieuwd hoe SYNDY in de praktijk werkt? Probeer nu de demo onderaan deze pagina!

Ervaring leert dat nieuwe kennis na enige tijd afzakt, áls je het erbij laat. Zie bijgevoegd model op rechts. De drukte van de praktijk kan nieuwe kennis snel doen vergeten. Hoe kun je kennis borgen, zonder constant te blijven trainen, op de plek waar deze ook moet worden toegepast? Dat is waar SYNDY inspringt!

SYNDY is zowel een kennisplatform als een leer- en inspireeromgeving in de vorm van video, foto en testvragen. Door middel van korte interventies (push), verstuurd via WhatsApp of e-mail, en door de mogelijkheid om op elk gewenst informatie op te vragen die in de kennisbank (pull). Elk onderwerp kan bevraagd worden of aan de kennisbank worden toegevoegd.

Nieuwsgierig geworden? Scan deze QR code en probeer SYNDY zelf uit!

 

Heb je nog vragen? We zullen binnenkort een Q&A video opnemen om alle vragen omtrent SYNDY te beantwoorden. Mail jouw vragen naar sw@syndle.nl, dan nemen we deze mee. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor deze video en word ook een SYNDY expert!