Onze diensten

SYNDLE is expert in het ontwikkelen en borgen van gastheerschap en vakmanschap bij jouw medewerkers. Trainingen en digitale tools zijn te kenmerken als praktisch, energie gevend, modern.

Ontrafelen

Een succesvol ontwikkelprogramma voor medewerkers begint bij het begrijpen van de organisatie en het (her)kennen van de ontwikkel noodzaak en de behoefte van medewerkers. Tools die SYNDLE hiervoor inzet zijn:

Bouwen

Medewerkers komen in ontwikkeling als voor hen de noodzaak duidelijk is en er aantrekkelijk perspectief is. Praktisch, inspiratief en energie gevend zijn hierbij sleutelwoorden. Tools die SYNDLE hierbij inzet zijn:

Ontwikkelen

Leren moet vooral leuk en laagdrempelig zijn en aansluiten op de praktijk. SYNDLE weet de wereld van gastvrijheid en eten & drinken praktisch en aansprekend te maken. SYNDLE heeft hiervoor een scala aan programma’s beschikbaar zoals:

Borgen

Op een hoger niveau komen is een, daar blijven en een langdurig effect te realiseren is de uitdaging. SYNDLE helpt organisaties hun gastvrijheid en vakmanschap op niveau te houden met onder andere:

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

"De kracht van ons team zit in de diversiteit aan mensen. Deze zorgt ervoor dat we heel veel voor onze opdrachtgevers kunnen betekenen op het gebied van gastvrijheid en eten en drinken. Onze ervaring in zowel grote als kleine (zorg)organisaties zorgt ervoor dat we als team op bijna alle vraagstukken een antwoord kunnen geven. En laat mij dan vooral met de mensen bezig zijn!"
Saskia Klaasen

De ervaring van onze klanten

“SYNDLE heeft daar veel in betekend: leuke docenten die begrijpen waar het over gaat, ze kennen het vakgebied en hebben de kennis.”

 

Elly Baak
Hoofd voeding bij LUMC